Sobre Nosaltres

La nostra missió

Al Village Niu acostem i adaptem de manera innovadora aprenentatges. Amb metodologies avantguardistes, ens apropem a persones en diverses etapes educatives per garantir que, d’una manera original i innovadora, assoleixen els èxits acadèmics. Així, es projecten cap al seu futur professional amb bases sòlides i amb un elevat grau d’autoconeixement.

Donem un suport innovador a les persones per involucrar-les en el procés d’aprenentatge afavorint, també, el lleure educatiu.

Som nius de coneixement.

La nostra Visió
  1. Oferir un procés d’aprenentatge personalitzat.
  2. Adaptar-nos a l’evolució de cada persona.
  3. Afavorir l’autoconeixement de les persones sobre la seva capacitat per adquirir els aprenentatges.
  4. Potenciar els punts forts de cada persona per garantir que assoleix els reptes acadèmics.
  5. Treballar plegats avui pensant en els reptes de demà i els que es plantegen les persones pel futur.
  6. Facilitar l’accés a tots els infants a les activitats de lleure educatiu més innovadores, com belles arts, pintura o robòtica.
Els nostres valors

Aquest projecte neix de la passió per l’educació i la nostra vocació per incentivar l’aprenentatge en les persones, ajudant-les a descobrir, a la vegada, els seus punts forts i acompanyant-les al llarg del seu desenvolupament acadèmic. Per fer-ho, cal tenir molt interioritzats els nostres valors: allò que, a més, ens diferencia.

“Hi ha dos dies importants a la vida d’una persona: el dia que neix i el dia que descobreix per a què ha nascut” – Mark Twain

La nostra historia

Tot és qüestió de causalitats. El Village Niu és el fruit d’un descobriment: la passió per aportar un vertader valor afegit al desenvolupament de les persones al llarg de la seva trajectòria acadèmica. Una enginyera va començar a dedicar-se a l’ensenyament extraescolar mentre estudiava. Tot i que va exercir la professió per a la qual, en principi, s’havia format, aviat es va adonar que allò que l’apassionava era, més aviat, transmetre coneixements a les noves generacions. Inicia un procés de transformació professional:

Sempre és un bon moment per aprendre i convertir-nos en les persones i els professionals que volem ser.

Així, comença amb l’obtenció del títol de Formació Ocupacional i, fins avui, segueix la seva formació per mantenir-se a l’avantguarda en el sector educatiu. Poc després, un petit equip de persones que comparteixen visió sobre l’aprenentatge comencen a plantar llavors per fer possible un projecte que fomenti un model educatiu que generi valor, que impacti. Això sí: havia de ser un impacte real, que es palpés al llarg de tota la trajectòria de les persones.

El nostre equip

Equip Docent

Sabem que els nostres professionals garanteixen la qualitat educativa que es mereixen els alumnes. Per això fem un acurat procés de selecció per tal que les persones que fan possible el Village Niu transmetin els nostres valors.

Soft Skills

A banda de disposar dels coneixements en les matèries i els idiomes, cerquem professionals amb vocació per l’ensenyament i el servei als infants, atès el fet que cada persona és única i requereix una atenció individual.

Coneixements

Els professionals de Village Niu són persones amb formació específica en la matèria que imparteixen i que, a més, disposen de coneixements sobre com incentivar el procés d’aprenentatge atenent a les característiques de cada alumne i garantint que el lleure és, també, un camí per aconseguir-ho.

Village Niu Online
Hola! 👋 Com et podem ajudar?
Escriu un missatge